0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kim de Boer

Biografie Kim de Boer

Haar eerste stapjes op het muzikale vlak zette ze als meisje van zes. Al van kinds af aan schreef ze liedjes als groot fan van Mariah Carey. Kim haar eerste talentenjacht op de middelbare school hielp haar over de drempel. Ze won, en besloot dat ze door wilde in de muziek. Ze voltooide uiteindelijk haar zangopleiding aan het conservatorium in Alkmaar.

The Voice Of Holland  artiesten boeken of inhuren

In 2010 deed Kim mee aan het eerste seizoen van The Voice Of Holland, en viel meteen op met haar geheel eigen versie van Adam Lamberts nummer “Whataya Want From Me”, waarvoor alle vier de juryleden op de rode knop drukte.

Bands en artiesten boeken

Kim koos voor coach Angela Groothuizen en behaalde de finale. Het programma leverde haar een eerste hitsingle op, “Change”.

Daarnaast werd ze door John de Mol persoonlijk gevraagd mee te doen aan de nationale voorronde voor het Eurovisie Songfestival, waar ze imponeerde met het prachtige liedje “Children Of The World”.

Single

Het eerste resultaat van die samenwerking is de single “Back”, een midtempo nummer waarmee Kim een sterk voorproefje geeft van haar debuutalbum. Dat zal in dit najaar verschijnen en gevuld zijn met de muziekstijlen “pop” met een “souljasje”. Nog even afwachten dus……!

Kim de Boer is zangeres in de coverband Tenue de Ville

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kim de Boer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties