0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Violiste Anna Badalian

Biografie Violiste Anna Badalian

Violiste Anna Badalian werd in 1984 geboren in Leningrad, Sovjet Unie. Ze begon op vierjarige leeftijd met vioollessen bij A.M. Schwarzburg. Toen ze zes jaar was, had ze haar eerste publieke solo optreden in de Staats Academische Capella in Leningrad.

Klassieke muziek boeken of inhuren

In 1996 ontving Anna een beurs van de Internationale Masterclass in het Keshet Eilon Music Centre (Israel), onder leiding van Shlomo Mintz. Ze nam deel aan deze masterclass en kreeg les van Mikhail Vayman en Arthur Zisserman.

Een violist boek je simpel online

In 2000 volgde Anna in Sint-Petersburg een masterclass bij Zakhar Bron (leraar van o.a. Maxim Vengerov), en trad zij op bij het slotconcert. In hetzelfde jaar onving ze een beurs van het Noord-Nederlands conservatorium, en zo kon zij deelnemen aan het Peter de Grote Festival in Groningen.

Boek klassieke muziek bij Burolivemuziek.nl

In 2012 won Anna het concours Wiener Krakauer in Oostenrijk en in september 2013 was Anna soliste bij het Pazardzhik Simfonie Orkest in Bulgarije. Daar speelde zij het vioolconcert van J. Brahms.

Violiste Anna Badalian boeken

Sinds 2015 Anna vormt een strijkkwartet en daarnaast een duo met pianiste Lineke Lever  waarmee zij concerten door hele Nederland geeft.

Een optreden van Anna Badalian is zeer geschikt voor bv koffieconcert, bruiloft of receptie. Viool solo of bv in combi met een piano of compleet strijkkwartet.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Violiste Anna Badalian boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties