0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lady Bla Bla

Biografie Lady Bla Bla

Pesten is steeds vaker in het nieuws. Helaas te vaak op een negatieve manier. Lady BlaBla benadert het pestprobleem van een positieve kant.

Holland’s Got Talent

Lady BlaBla is landelijk bekend geworden door in 2013 de halve finale te halen van het RTL-hitprogramma Holland’s Got Talent.
De talloze positieve reacties en geweldige recensies hebben ervoor gezorgd dat de missie van Lady BlaBla nog altijd veel aandacht krijgt.

Ambassadeur Stichting pesten

Daarin voelt zij zich gesteund door een groeiende schare ‘little wonders’ op social media.
Lady BlaBla is de eerste ambassadeur van Stichting Pesten, het grootste anti-pest portaal van Nederland.

Lady Bla Bla show

Lady BlaBla zorgt voor een positieve sfeerinjectie tijdens een interactieve show van 30 minuten.
Met haar meest bekende liedjes (‘Baby, jij mag anders zijn’, ‘Jij bent een mooi mens’, ‘Bladibla’), aanstekelijke enthousiasme en veel humor, draagt Lady BlaBla spelenderwijs bij aan meer bewustwording bij kids en tieners.

Daarna nog een 30 minuten aanwezig voor een ‘meet&greet’.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lady Bla Bla boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties