0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jill Helena

Biografie Jill Helena

Het begon allemaal in Eindhoven toen ze klein was. Passie heeft ze altijd gehad voor muziek. Zangeres “Jill Helena” is een geboren ster, ze houd wel van een wat entertainment zo kun je wel zeggen als je haar gevolgd hebt bij de “Voice of holland” ze is een powerhouse vocalist met ook nog eens de looks van een godin.

Deelname “The Voice of Holland”

Het begon allemaal in 2012 toen ze meedeed aan de TV show “The voice of holland” en mocht zich als tweede geëindigd noemen. Deze ervaring was er een om nooit te vergeten en Jill heeft er dan ook enorm van genoten!

Hoofdstuk

In 2013 startte er een nieuw hoofdstuk in Jill haar carrière, een tijd van heel veel mogelijkheden.

Ze deed mee aan The Voice of Holland seizoen 4. Tijdens dit prachtige avontuur van veel “ups” heeft ze de bewuste keuze gemaakt om Nederlandstalig te gaan zingen. Die keuze was perfect… Ze behaalde de finale en kreeg een nummer 1 hit met het nummer ‘Als alle lichten zijn gedoofd’.  Jill heeft in die periode ook met veel mensen gewerkt, waaronder top producers zoals DEEKAY (JLS/Missy Elliot), Charlie Mason (Miley Cyrus), King&White en vele anderen.

Jill Helena heeft een geweldige stijl en voorkomen en ook nog eens een prachtige stem voor ieder gelegenheid, nu te boeken bij BUROLIVEMUZIEK.NL

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jill Helena boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties