0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Jill Helena

Biografie Jill Helena

Het begon allemaal in Eindhoven toen ze klein was. Passie heeft ze altijd gehad voor muziek. Zangeres “Jill Helena” is een geboren ster, ze houd wel van een wat entertainment zo kun je wel zeggen als je haar gevolgd hebt bij de “Voice of holland” ze is een powerhouse vocalist met ook nog eens de looks van een godin.

Deelname “The Voice of Holland”

Het begon allemaal in 2012 toen ze meedeed aan de TV show “The voice of holland” en mocht zich als tweede geëindigd noemen. Deze ervaring was er een om nooit te vergeten en Jill heeft er dan ook enorm van genoten!

Boek een zangeres

In 2013 startte er een nieuw hoofdstuk in Jill haar carrière, een tijd van heel veel mogelijkheden. Ze deed mee aan The Voice of Holland seizoen 4. Tijdens dit prachtige avontuur van veel “ups” heeft ze de bewuste keuze gemaakt om Nederlandstalig te gaan zingen.

Jill Helena boeken voor scherp gage

Die keuze was perfect… Ze behaalde de finale en kreeg een nummer 1 hit met het nummer ‘Als alle lichten zijn gedoofd’.  Jill heeft in die periode ook met veel mensen gewerkt, waaronder top producers zoals DEEKAY (JLS/Missy Elliot), Charlie Mason (Miley Cyrus), King&White en vele anderen.

Jill Helena heeft een geweldige stijl en voorkomen en ook nog eens een prachtige stem voor ieder gelegenheid, nu te boeken bij BUROLIVEMUZIEK.NL

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jill Helena boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie