0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Twan Lijten

Biografie Twan Lijten

Twan Lijten komt uit het zuiden des lands en scoorde in 2002 zijn allergrootste hit tot dusver. ”Puur op het gevoel”. Dit betekende onmiddellijk een overgang van huiskamerartiest naar de grote podia zoals Lowlands, diverse stadions zoals Gelredome, PSV en Koning Willem II stadion. Ook op TV was Twan veelvuldig te zien zoals bij Muziekfeest op het Plein, Huizenjacht, Mega Piratenfestijn etc.

Veelzijdig

Twan Lijten staat bekend om zijn teksten. Die teksten passen vaak naadloos op de zelfgeschreven melodieën. Hij neemt oa. drie nummers op met het Metropole Orkest. Deze samenwerking bevalt en medio 2017 zal een compleet album volgen met dit wereldberoemde orkest.

Twan Lijten boeken tegen het scherpste tarief

Als Twan komt optreden is hij altijd vergezeld van zijn gitaar, maar Twan is ook te boeken met complete band of met tape en gitaar. Twan komt altijd met zijn vaste geluidsman waardoor het goede geluid altijd is gegarandeerd.

 

Vergelijkbare artiesten op Burolivemuziek:

Dario
Alex
A3aan Drost
Eddy Walsh

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Twan Lijten boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties