0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
René Riva

Biografie René Riva

René Riva werd in Amsterdam geboren op 19 mei 1979 en is daarmee een echte Amsterdamse zanger te noemen. Hij is bekend van het nummer C’est la vie. Een heerlijk polonaise nummer wat veel gedraaid word.

Allround zanger boeken of inhuren

Al op jonge leeftijd kwam René in aanraking met de Italiaanse muziek en cultuur. Tijdens vakanties werd namelijk vaak zijn familie in Italie bezocht. Hij raakte al snel geïnspireerd door acteur en zanger Oliver Hardy, de 3 tenoren en vooral Willy Alberti.

Boek een Amsterdamse zanger

René begon in 2000 op te treden op kleine evenementen en in de horeca. Vaak onder begeleiding van toetseniest Erik Biesterveld of ’t Rembrandt Duo. Hier werd de basis gelegd voor zijn Amsterdamse / Jordaanse repertoire.

René Riva boeken voor scherpste gage

Het eerste optreden voor een groot publiek was in september 2003 op het Jordaanfestival. Hij zong hij een aantal Jordaanse nummers waaronder O Mooie Westertoren.
Bekijk hier meer zangers met een Amsterdams repertoire.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je René Riva boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties