0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tommy Lips

Biografie Tommy Lips

Tommy Lips is een allround feestzanger en entertainer die een aantal bescheiden hitjes op z’n naam heeft staan waaronder;
”Hart in Brand”, ”Alleen met jou”, ”Jij bent het mooiste”, ”Hé kom Eloise”, “Zing nog een liedje” & ”Kom maar in m’n armen”

Allround feestzanger boeken

Enkele jaren geleden scoorde Tommy Lips met zijn debuut single ”Rotzooi…” hoge ogen in de Nederlandse Muziekwereld en het Partycircuit.

Feestzanger scherpste gage

Tommy werd geboren op 4 Juli 1988  en woont in Princenhage nabij Breda en studeerde Wetenschap Techniek & Opleiding tot Leerkracht basisonderwijs aan de Avans hogeschool in Breda.
Naast zijn studie en werk is zijn grootste passie het maken van muziek.

Feestnummers repertoire

Na een aantal jaren als feestzanger in verschillende kroegen dook hij met collega Marco Kanters de studio in van Waylon van der Heijden in Best en maakte van André Hazes zijn hit ‘rotzooi’ een lekkere feestsingle.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tommy Lips boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties