0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Frerik de Swetser

Biografie Frerik de Swetser

Frerik is afkomstig uit Wijckel en heeft in een korte tijdsbestek al een goede reputatie opgebouwd.
Hij zong niet alleen op diverse feestjes en in café’s maar ook in het voorprogramma van de Hûnekop en was al diverse malen te gast bij Omrop Fryslân.

Troubadour boeken of inhuren

De liefde voor muziek zat er bij Frerik Samplonius al jong in; hij was nog maar 7 of 8 jaar toen hij zijn eerste AC/DC cd kocht.
In overeenkomst met AC DC houdt Frerik ook van het harde en ruige, of zoals ze in Friesland zeggen; “rûchhauwen” en “rouwdouwen”.
Muziek van “Strawelte” en “Hûnekop” zijn z’n favoriet.

Friese singer songwriter

Het zingen vindt hij mooi, zegt hij, omdat bijna iedereen wel van muziek houdt en omdat muziek vaak iets doet met mensen. Hij zingt liedjes van anderen, bijv. vanHûnekop maar draait er zijn hand ook niet voor om om zijn eigen liedjes te schrijven.

Allround repertoire

Zo heeft hij bijvoorbeeld ook  Simmerdeis, en ”Elke gek hat syn gebrek” geschreven.
Lekker in het gehoor liggende liedjes met een thema maar vooral zonder moraal.

Frerik de Swetser boeken voor scherpste gage

Frerik treedt avondvullend op met gitaarbegeleiding.
Live speelt hij liedjes van Creedence Clearwater Revival tot Guus Meeuwis, dus een allround repertoire dat op elk feest sfeerverhogend zal werkend.

Hier meer Friese artiesten;
Sipke de Boer
Gaatze Bosma
Johannes Rypma

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Frerik de Swetser boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties