0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gio Swikker

Biografie Gio Swikker

Volkszanger Gio Swikker is het jongste talent wat met het reality tv programma “ik Geloof in Mij” op RTL4 meedoet. Gino is nog maar 17 jaar maar weet zich al goed staande te houden tussen al die ervaren zangers.

Volksartiest boeken of inhuren

Gino moet zich staande houden tussen Rene Le Blanc, Dario, Johan Kettenburg, Rutger van Barneveld en Wally mcKey. En dat lukt heel goed want Gino zingt vanuit zijn hart en zijn stemgeluid is al heel volwassen.

Gio Swikker boeken voor scherpste gage

Eind 2020 brengt Gino de track “Laat je gaan” uit. Dit is een oud nummer van Willem Barth en Gino heeft er samen met zijn Producer Roy Otters een heerlijke dansbare zomerse sound van weten te maken.

Sinds een jaar word Gio ook begeleid door een zangcoach. Sasja Brouwers leert Gio de fijne kneepjes van het vak en hierdoor zullen we nog veel van hem gaan horen de komende jaren.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gio Swikker boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties