0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Claudia Ansel

Biografie Claudia Ansel

Claudia Ansel is een in Zuid Limburg woonachtige Schlagerzangeres die haar hart verpand heeft aan de Duitse Schlager muziek.

Schlagerzangeres

Ontmoette per toeval de bekende Duitse Componist  André Wolff bij één van haar optredens en die nodigde haar uit om een opname te maken in zijn studio in Duitsland.

Oktoberfest

De  titels „Wenn du bei mir bist“ en „So wie Du“ vielen enorm in de smaak bij Schlagerbeminnend Duitsland en er volgden radio en TV voorstellingen en de optredens stegen sterk in frequentie.

Optredens

De optredens van Claudia Ansel kenmerken zich altijd als een feest der herkenning en meedeinen en mee hossen is dan ook zeker gegarandeerd.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Claudia Ansel boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties