0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Fabiënne Bergmans

Biografie Fabiënne Bergmans

Fabiënne Bergmans geboren in Roosendaal 1 juli 1998 en is een Nederlandse zangeres.

Zangeres boeken of inhuren

Fabiënne deed mee aan de talenten show The Voice of Holland en deed een geweldige auditie.

De door haar in de ‘blind audition’ gezongen versie van Ed Sheerans single The A Team bereikte de dertiende plaats in de Single top 100. Tijdens de finale bracht ze haar eerste single uit, “What You’re Made of “, een cover van de versie van Lucie Silvas, die de vijfde plaats in de Single Top 100 bereikte.

Winnares

Bergmans begon in 2012 met optreden en verkreeg bekendheid als eerste winnaar van The Voice Kids. Als finaliste van het team van coach Angela Groothuizen. Ze won een platencontract en een studiebeurs ter waarde van 10.000 euro.

Hou me vast

Fabiënne Bergmans zingt met Brahim Fouradi de titelsong van de film Spijt!. Het nummer heet Hou me vast.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Fabiënne Bergmans boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties