0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mylou Mazali

Biografie Mylou Mazali

Mezzosopraan Mylou Mazali is een begrip. Zowel als soliste in diverse nationale en internationale operagezelschappen als met haar eigen gezelschappen OperaLaria en Opera Per Tutti.

Opera onbekend terrein?

Jazeker, opera is voor velen nog onbekend terrein. Mylou weet met haar charismatische presentatie vol passie de muziek op luchtige wijze te brengen en zo iedereen te raken. Ze neemt je mee in haar verhaal en je zult beleven hoe dat voelt!

Diverse talen

Mylou verwelkomt uw gasten en presenteert uw evenement in diverse talen. De opera highlights past zij meertalig aan bij uw persoonlijke achtergrond.Een muzikaal programma op maat, volledig afgestemd op uw wensen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mylou Mazali boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties