0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Joke de Kruijf

Biografie Joke de Kruijf

Joke werd op 22 juli 1965 geboren in Amsterdam en is naast een Nederlandse musical-ster, actrice ook zangeres die bekendstaat om haar lyrische coloratuur die tot ten minste een E boven de hoge C reikt.

Bekende zangeres boeken of inhuren

Joke de Kruijf is veelgevraagd zangeres, actrice, danseres, presentatrice en coach! Veelzijdig dus en toonaangevend binnen musical- en entertainmentland. En die veelzijdigheid vind je ook terug in haar optredens in het land.

Multi talent inhuren voor jouw evenement

Je kunt Joke de Kruijf boeken of inhuren voor optredens als gastsoliste met diverse bands en orkesten (HaFaBra), als zangeres van een senioren show waarin Joke repertoire zingt uit oude musicals / van Willike Alberti en Amsterdams repertoire.

Joke de Kruijf boeken of inhuren

Maar net zo makkelijk doet Joke de Kruijf een set van 1 x 30 min. Amsterdamse meezingers of presenteert een passend event.
Daarnaast heet dit multi talent ook veel thematisch repertoire als bv kerst.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Joke de Kruijf boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties