0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Angela Groothuizen

Biografie Angela Groothuizen

Angela Paula Groothuizen (Alkmaar, 28 september 1959) is een Nederlandse zangeres, presentatrice en actrice. Ze werd bekend bij het grote publiek als zangeres bij de Dolly Dots.

Na het uiteenvallen van de band is ze begonnen met het maken van televisieprogramma’s. Dit deed ze jarenlang bij de AVRO (onder andere de eerste vijf seizoenen van Wie is de Mol?), daarna presenteerde ze bij Talpa het programma Thuis.

Bekende zangeres boeken

Angela Groothuizen is met recht een multitalent; ze draait haar hand niet om voor het coachen van muzikaal talent, het optreden als zangeres op uw event, het schrijven en maken van prachtige cd’s, het neerzetten van een glansrol in een dramaserie of musical, of het presenteren van een tv-programma.

zangers en zangeressen boeken of inhuren

Toch weten veel mensen niet dat Angela nóg een ijzer in het vuur heeft: ze is de perfecte gastvrouw, gespreksleider en/of dagvoorzitter die je je maar kunt wensen. Ook dat doet ze op geheel eigen wijze: warm, stoer en authentiek.

Angela Groothuizen een multitalent.

Angela is o.a. inzetbaar als
• Presentatrice van evenementen en gala-avonden
• Gespreksleider tijdens bedrijfsbijeenkomsten en workshopdagen; bijvoorbeeld in een ‘De Uitdaging’-achtige opzet
• Juryvoorzitter/coach
• Gespreksleider; bijvoorbeeld in een DWDD-achtige sessie
• Gastspreker over het scouten en coachen van talent bij bedrijven en hogescholen

En desgewenst kan ze de sessie afsluiten met een muzikaal optreden.

Angela Groothuizen boeken voor scherp gage

In 1978 wordt Groothuizen gevraagd om in een nieuwe Nederlandse meidengroep te komen zingen.
In eerste instantie voelt Groothuizen daar nog niet zoveel voor, maar laat zich later toch overhalen. In 1979 wordt deze meidengroep, die de naam Dolly Dots draagt, officieel opgericht.
Met de Dolly Dots treed Angela op in Binnen- en Buitenland en speelt zelfs in een film.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Angela Groothuizen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties