0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sandra van Nieuwland

Biografie Sandra van Nieuwland

Van Nieuwland deed in de zomer een geslaagde auditie voor het derde seizoen van The voice of Holland.
Met haar versie van More, die ze tijdens deze auditie ten gehore bracht, behaalde ze dubbel platina.Op 23 november 2012 stond Van Nieuwland op nummer 1 en 2 van de Single Top 100.

The Voice of Holland

Speciaal voor de War Child-actie van Radio 538 maakte Van Nieuwland samen met de band Kensington op 26 maart 2013 een rockversie van de hit Keep your head up.

Sandra van nieuwland in Expeditie Robinson

In 2015 deed Van Nieuwland mee aan Expeditie Robinson. Ook verscheen op 27 november haar derde studioalbum Breaking new Ground, met daarop de single Truth die op 16 oktober 2015 was uitgebracht. Begin 2016 wordt dit album gepresenteerd met een theatertour. Zowel single als album behaalde niet de successen als haar eerdere werk.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sandra van Nieuwland boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties