0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Davina Michelle

Biografie Davina Michelle

Michelle Davina werd als Michelle Davina Hoogendoorn geboren op 12 november 1995 in Rotterdam. Ze heeft 2 broers en zussen en zijn opgegroeid in Nieuwerkerk aan den Ijssel.

Zangers en zangeressen boeken of inhuren

Al van kinds af aan zong Michelle nummers van haar idolen. Ze was een jaar of 4, dat ze het nummer “Oeps” van Christina Aquilera voor de spiegel zong.

artiesten boek je bij Burolivemuziek.nl

In 2016 werd ze benaderd door een productiebedrijf om een keer een sessie te komen zingen in hun studio en daar was het productieteam al snel onder de indruk van haar stem.

Davina Michelle boeken of inhuren

Op Youtube werden haar sessies gedropt en hier zag men dat het grote publiek ook enthousiast werd van Davina’s stem. Er werd besloten om een youtube kanaal te starten waarop ze vaker haar video’s uploaden.

Zangeres boek je simpel online

Één van de kijkers van haar video’s was de Amerikaanse zangeres P!nk, die haar vroeg haar eigen nummer “what about us’ te coveren. Een eerste grote stap voor Davina.

De reactie van P!nk op de video van Davina ging viral en werd opgepikt door de landelijke tv zenders en Nederlandse pers. Waarop Davina werk uitgenodigd door tv programma’s. 

Davina Michelle boeken of inhuren

Davina kreeg tv aanbiedingen en deed grote shows in NL en zelfs in de VS.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Davina Michelle boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties