0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Davina Michelle

Biografie Davina Michelle

Michelle Davina werd als Michelle Davina Hoogendoorn geboren op 12 november 1995 in Rotterdam. Ze heeft 2 broers en zussen en zijn opgegroeid in Nieuwerkerk aan den Ijssel.

Zangers en zangeressen boeken of inhuren

Al van kinds af aan zong Michelle nummers van haar idolen. Ze was een jaar of 4, dat ze het nummer “Oeps” van Christina Aquilera voor de spiegel zong.

artiesten boek je bij Burolivemuziek.nl

In 2016 werd ze benaderd door een productiebedrijf om een keer een sessie te komen zingen in hun studio en daar was het productieteam al snel onder de indruk van haar stem.

Davina Michelle boeken of inhuren

Op Youtube werden haar sessies gedropt en hier zag men dat het grote publiek ook enthousiast werd van Davina’s stem. Er werd besloten om een youtube kanaal te starten waarop ze vaker haar video’s uploaden.

Zangeres boek je simpel online

Één van de kijkers van haar video’s was de Amerikaanse zangeres P!nk, die haar vroeg haar eigen nummer “what about us’ te coveren. Een eerste grote stap voor Davina.

De reactie van P!nk op de video van Davina ging viral en werd opgepikt door de landelijke tv zenders en Nederlandse pers. Waarop Davina werk uitgenodigd door tv programma’s. 

Davina Michelle boeken of inhuren

Davina kreeg tv aanbiedingen en deed grote shows in NL en zelfs in de VS.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Davina Michelle boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie