0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Brace

Biografie Brace

Eddy Brace Rashid MacDonald (Soerabaja, Indonesië, 23 augustus 1986) is een Nederlands zanger. Hij werd geboren in Soerabaja Indonesië en verhuisde naar Nederland waar hij in Amsterdam opgroeide.

Urban artiesten en Rappers boeken

Eddy heeft zijn muzikaliteit niet van een vreemde. Zijn vader is de songschrijver Eddy Mc Donald. Helaas overleed zijn vader in 2001. Ook de broer van Brace heeft de muzikale genen van zijn vader.

Landelijke doorbraak

Hij brak landelijk door toen Lange Frans & Baas B hem vroegen mee te werken aan hun single Moppie, die een grote hit werd. Tegelijkertijd zong hij mee op Ik ben je zat van Ali B en met beide nummers stond hij in de zomer van 2004 tegelijk in de hitparade.

In 2005 zong hij het refrein van de hit “Leipe Mocro Flavour” van Ali B en Yes-R. Daarnaast bracht hij zijn eerste solosingle getiteld Vraag Jezelf Eens Af uit. In augustus 2005 verscheen de single Hartendief samen met Ali B.

Brace boeken voor het scherpste gage

Ook verzorgde hij de Nederlandse tekst en zang op het lied Beautiful van Akon, dat uitkwam in 2009. In de bijbehorende clip verschijnen, naast Brace, onder anderen Colby O’Donis (net als in de oorspronkelijke video) en Lange Frans.

In 2015 deed Brace mee aan The voice of Holland. Hier kwam hij door de tweede uitgezonden auditieronde en bereikte de finale.

Zoekt u een andere Nederlandse Urban/Rap artiest?
Diggy Dex
Dio
Yes-R
Darryl

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Brace boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties