0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Démíra

Biografie Démira

Demíra is een Engelse singer/songwriter met een authentiek geluid en poëtische folk/pop liedjes.

Kopfoto met dank aan Martijn van de Griendt

Gewaagd, verrassend en energiek

Met haar unieke, krachtige stemgeluid weet ze haar zelfgeschreven, Engelstalige liedjes samen met haar band een buitengewoon authentiek geluid te geven. Haar teksten zijn bijzonder en gewaagd, haar live performance is verrassend en energiek.

In 2014 kwam haar nummer ‘Indigo‘ uit. Ze  werd uitgeroepen tot Radio 2 Talent.

Hierop volgde een succesvolle tour door Nederland met haar band.

‘De beste Singer-Songwriter van Nederland’

In 2013 heeft Demíra mee gedaan aan het televisieprogramma ‘De beste Singer-Songwriter van Nederland’ en eindigde in de finale.
Na de finale heeft ze een veelbelovende tour gedaan. Ze speelde in het voorprogramma van verschillende internationale artiesten.

Fotocredits: Asja Jäger

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Démíra boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties