0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Caro Emerald

Biografie Caro Emerald

Caroline van der Leeuw, beter bekend als Caro Emerald, begon op de middelbare school al met zingen. Studeerde in 2005 af in de vakken Jazz-zang aan het conservatorium te Amsterdam.

‘Back it Up’

Caro Emerald boek je voordelig bij burolivemuziek.nlCaro Emerald werd bekend met het nummer ‘Back it Up’ wat in 2009 uit kwam.

Caro werd door 3FM uitgeroepen tot Serious Talent en was ‘Back it Up’ in 2009 het meest gedraaide nummer op 3FM.

Op 29 januari 2010 kwam haar album Deleted Scenes from the Cutting Room Floor uit.

Dit kwam binnen op de eerste plaats in de Nederlandse Album Top 100.

Deleted Scenes from the Cutting Room Floor

Toen het album acht weken onafgebroken op de eerste plaats stond, meldde GFK Dutch Charts in een persbericht dat nooit eerder een nationale artiest deze positie zo lang had vastgehouden met een debuutalbum.

In 2010 ontving Caro Emerald een onderscheiding voor de verkoop van 200.000 exemplaren van haar debuutalbum in De Wereld Draait Door.

A Night Like This

De muziek van haar album is regelmatig te horen in trailers, reclames en films.

Caro Emerald is in 2015 uitgekozen tot Ambassadeur van de Vrijheid en gaat naar verschillende Bevrijdingsfestival om meer aandacht te vragen voor vrijheid en onvrijheid.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Caro Emerald boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie