0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Caro Emerald

Biografie Caro Emerald

Caroline van der Leeuw, beter bekend als Caro Emerald, begon op de middelbare school al met zingen. Studeerde in 2005 af in de vakken Jazz-zang aan het conservatorium te Amsterdam.

‘Back it Up’

Caro Emerald boek je voordelig bij burolivemuziek.nlCaro Emerald werd bekend met het nummer ‘Back it Up’ wat in 2009 uit kwam.

Caro werd door 3FM uitgeroepen tot Serious Talent en was ‘Back it Up’ in 2009 het meest gedraaide nummer op 3FM.

Op 29 januari 2010 kwam haar album Deleted Scenes from the Cutting Room Floor uit.

Dit kwam binnen op de eerste plaats in de Nederlandse Album Top 100.

Deleted Scenes from the Cutting Room Floor

Toen het album acht weken onafgebroken op de eerste plaats stond, meldde GFK Dutch Charts in een persbericht dat nooit eerder een nationale artiest deze positie zo lang had vastgehouden met een debuutalbum.

In 2010 ontving Caro Emerald een onderscheiding voor de verkoop van 200.000 exemplaren van haar debuutalbum in De Wereld Draait Door.

A Night Like This

De muziek van haar album is regelmatig te horen in trailers, reclames en films.

Caro Emerald is in 2015 uitgekozen tot Ambassadeur van de Vrijheid en gaat naar verschillende Bevrijdingsfestival om meer aandacht te vragen voor vrijheid en onvrijheid.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Caro Emerald boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties