0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Iris Kroes

Biografie Iris Kroes

Iris Kroes geboren in drachten, 11 november 1992 en is een Nederlandse zangeres en harpiste. Iris is een krullenbol uit het Noorde die met zoveel gevoel een nummer over kan brengen, dit begon al toen ze heel klein was en muziek leerde te spelen met een harp.

Auditie TVOH

Ze was de winnares van het tweede seizoen van het televisieprogramma The voice of Holland. Het avontuur begon allemaal toen….. Iris Kroes, een artieste in hart en nieren, met haar verbluffende deelname aan The Voice of Holland meteen alle aandacht trok!

Bijna vier miljoen Nederlanders zagen haar de finale van The Voice of Holland 2012 winnen, op Twitter wordt ze inmiddels gevolgd door ruim 35000 fans. Maar gek laat ze zich niet maken. Nuchterheid is de sterkste kracht van de 23-jarige Iris. “Ik ben maar gewoon Iris uit Drachten,” benadrukt ze. ‘’Ik wil gewoon zo lang mogelijk voor mensen kunnen zingen, mijn stem kunnen delen en liedjes schrijven.

Emotionele momenten

Een zeer emotioneel moment uit de carrière van Iris was het optreden tijdens de herdenkingsdienst van de vliegramp MH17. De song ‘I still cry’ ging de hele wereld over nadat het live was uitgezonden op CNN.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Iris Kroes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties