0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Harpiste Carina Backhuijs

Biografie Harpiste Carina Backhuijs

Harpiste Carina Backhuijs is de eerste muzikant in NL met een bachelor én master-diploma in de richting ‘harp lichte muziek’. De harp leent zich uitstekend voor jazz en pop in verschillende bezettingen.

jazzharpiste boeken of inhuren

Carina is een zeer ervaren muzikant waarbij ze vaak een mix maakt van jazzstandards, popmuziek van bijvoorbeeld sting en mijn eigen composities. Alles heeft een vriendelijke, mellow sound die iedereen toch weet te verassen.

solisten en muzikanten op jullie bruiloft

Maar net zo goed doet Carina een sfeervolle en prachtige set klassieke muziek. Dit optreden doet ze dan met een traditionele akoestische harp. Ook is ze in het bezit van een electrische harp die dan weer zeer geschikt is voor de optredens in combinatie met een bas en/of drum.

Harpiste Carina Backhuijs boeken voor scherpste gage

Carina is een fantastische muzikant die op de passende gelegenheden zoals een (wedding)ceremonie, receptie of andere sfeervolle gelegenheid zeer tot haar recht komt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Harpiste Carina Backhuijs boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties