0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Consultants of Swing

Biografie Consultants of Swing

Consultants of Swing is een fantastisch trio wat zeer geschikt is voor een congres, business meeting, symposium of netwerkbijeenkomst en wilt een swingende bijdrage, maar met een inhoudelijke component.
– U zoekt een lichte toets om evenwicht te brengen in uw (dag)programma.
– U wilt uw boodschap rondom thema’s als creativiteit en samenwerking nog eens op een andere manier over het voetlicht brengen, namelijk entertainend en (ont)spannend.

Entertaining trio met allround repertoire

CoS opereert in de driehoek tussen entertainment, facilitation en training en is de lichte toets in een zwaar programma, kan de logistieke smeerolie zijn waardoor uw evenement soepel verloopt en wil uw boodschap nog eens op een verfrissende manier onder de aandacht brengen.

Scherpste gages voor muzikale trio

CoS levert, in samenspraak met de opdrachtgever, maatwerk. Vandaar de drie M’s: Meedenken & Maatwerk leidt tot Meerwaarde.

CoS benadert wereld en werk(elijkheid) als een lied. Het swingt alleen als het ritme heeft, inhoud, creativiteit, samenspel. Een muziekstuk is een organisme, waarin continuïteit en verandering, focus en diversificatie, rust en snelheid, betrouwbaarheid en verrassing steeds twee kanten van dezelfde medaille zijn.

Breed inzetbaar muziek boeken

CoS is breed inzetbaar bij uw inhoudelijke evenement, van het verzorgen van een wervelende, interactieve podiumshow ( zie hieronder) tot het entertainen tijdens borrel, koffiebreak of lunch of het als huisorkest begeleiden van het plenaire deel van uw bijeenkomst.

Naast de muzikale begeleiding kan CoS de algehele presentatie verzorgen, en/of sprekers aankondigen, overgangen in het programma aangeven en zo meer. Om het in culinaire termen te zeggen: CoS vermengt de losse ingrediënten van uw evenement in de loop van de dag tot een spetterend drie-sterrengerecht!

De Muzikale Make-Over

De Consultants of Swing geven een enthousiasmerende, entertainende en interactieve podiumshow van 30 tot 60 minuten, met een boodschap: swing door het leven! Netwerkbijeenkomsten, congressen en symposia, weekendjes-op-de-hei, CoS is er graag bij.

CoS benadert wereld en werk(elijkheid) als een lied. Het swingt alleen als het ritme heeft, inhoud, creativiteit, samenspel. In de Muzikale Make-Over brengen de Consultants of Swing de o zo belangrijke Swing (terug) op plaatsen waar de dansvloer van de samenwerking en de creativiteit akelig leeg is…

Boeken van muzikaal trio en quartet

De Muzikale Make-Over is ook een thema dat naadloos aansluit bij organisaties in beweging. Of het nu gaat om een reorganisatie, een verhuizing, een koerswijziging of een hernieuwde focus op de toekomst, het adagium blijft hetzelfde: wat wij doen met muziek, kan iedereen in zijn relaties of zijn werk. Een frisse, swingende blik op het leven!

Consultants of Swing is ook te boeken zonder boodschap: Twips

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Consultants of Swing boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie