0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hansi Dre und Marcus

Biografie Hansi Dre und Marcus

Het trio bestaat uit de geweldige Hansi, Dre und Marcus vandaar de naam “hansi Dre und Marcus” ontstond doordat ze dezelfde liefde deelde voor bier en muziek!

Apres skifeesten en Oktober-/bierfesten

Hansi, Dre und Marcus hebben een show ontwikkeld ze zijn echte  specialisten op het gebied van Oktober-bierfesten en zijn ook altijd van de partij op een geweldig Apres Skifeest. Dat word feesten..feesten….en nog meer feesten!

Show

De beste Schlagers en beste apres-ski hits komen langs…. In een 45 minuten durende show.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hansi Dre und Marcus boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties