0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dutch Boys

Biografie de Dutch Boys

Na een periode +/- 4 jaar stil te hebben gezeten hebben Douwe Buiter en Jans Hoogeveen weer besloten om weer te gaan optreden. Een verstandige keuze nu het Nederlandstalige lied populairder is dan ooit. De Dutch Boys zijn terug van weggeweest!

Boer Harms

Je zingt ze allemaal mee!  “Boer Harms”, “Amerika en Olde Pekela”, “Mien Zwien”, “Geert mien Belgisch Peerd”, “Ik zal nooit meer dronken wezen”, “Ik proat plat”, etc. Grote hits van de heren uit Drenthe. Gegarandeerd feest!

De Dutch Boys boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

 

Gerelateerde artiesten op Burolivemuziek.nl

Danny Panadero
Huub Hangop
De Alpenzusjes
Gebroeders Rossig

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dutch Boys boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties