0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
BombaNaranja

Biografie BombaNaranja

BombaNaranja is meestal een duo en bestaat uit Daniel van Huffelen (zang/contrabas) en Jense Meek (zang/accordeon). Het duo zingt en speelt de liedjes die ze op reis, op straat, op feesten en in de hitlijsten gevonden hebben.

Duo boeken of inhuren

De naam betekent ‘Oranje Bom’ in het Spaans. Ze spelen dan ook naast 4 andere wereld talen ook in het Spaans. Covers uit 5 verschillende talen van pop, hits van nu tot liedjes uit de oude doos. Vaak iets anders gebracht maar super herkenbaar.

Boek een artiest

Dit duo neemt je mee op een muzikale wereldreis. Ze maken overal sfeer en plezier en het plezier in het muziek maken stralen ze ook uit. Een feestje om naar te kijken en een feestje om naar te luisteren.

BombaNaranja boeken voor scherpste gage

Spelen graag verzoeknummers of begeleiden. Zowel akoestisch (onversterkt) tot volledig versterkt. Dit hangt uiteraard af van de groepsgrootte en de speelruimte. Daarnaast ook te boeken met percussionist en/of gitarist.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je BombaNaranja boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties