0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bart van Loon

Biografie Bart van Loon

Bart van Loon is een fantastische zanger van niet alleen Hollandse product maar ook zeker de Internationale hits en is met zijn jarenlange ervaring als zanger en entertainer perfect voor ieder feest of evenement.

zangers en zangeressen boeken voor scherpste gage

Bart van Loon als Der Rudi BurolivemuziekAls zanger en acteur begonnen in de Efteling en jaren later stond Bart, door een zelf ingezongen dvd welke hij aan Frans Bauer gaf, op het podium van TROS sterren talentenjacht.

Cover bands en artiesten

Met zijn jarenlange ervaring en talent is Bart meer dan een zanger met een mooie stem. Hij weet de juiste snaar te raken en perfect op het publiek in te spelen.

Bart van Loon boek je simpel online bij Burolivemuziek

Naast de zanger Bart heeft hij ook een typetje (Der Rote Rudi Rozenberg, après ski/feest) en doet hij een perfecte stem imitatie van Rene Froger in zijn Rene Froger Show.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bart van Loon boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties