0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rudi Rozenberg

Biografie Rudi Rozenberg

Rote Rudi Rozenberg is zijn loopbaan bij het Duitse bedrijf Neckerman begonnen als runner van wc borstels. Hier zong hij tussendoor liedjes en dit viel bij zijn bazen en collega’s op.

Après ski en feestartiesten boeken of inhuren

Deze gaven hem op bij de Duitse Idols en in de categorie Schlagers en Oktoberfest artiest viel hij zeker niet door de mand. Eerst viel hij op door zijn stemgeluid maar bovenal zijn gevoel voor entertainment.

Schlagerbands en oktoberfest artiesten

Duitsland hangt nu al jaren aan zijn lippen en dat is ook beter ook want daardoor valt zijn spleetje tussen zijn tanden nu ook veel minder op.

Rudi is nu een veelgevraagde artiest op Oktoberfesten en Schlagerfeesten. Maar eigenlijk overal waar het een feest moet worden. En zeker als de mensen op de tafels mogen staan.

Rudi Rozenberg boeken voor scherpste gage

Voor de winter van 2018/2019 heeft Rudi de klassieker “Du” van Peter Maffay is een feestelijk jasje gestoken. Nu kunnen ook de mensen die de tekst niet kennen ook meezingen.

Rudi Rozenberg is een act van zanger Bart van Loon.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rudi Rozenberg boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties