0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Nachtzusters

Biografie De Nachtzusters

Zuster Pamela en Zuster Ursula hebben besloten om de cliënten en patiënten gezamenlijk te gaan verwennen door het zingen van aanstekelijke liedjes.

carnavalsartiesten boeken

In hun muzikale recept worden alleen vrolijke en lichte tabletjes voorgeschreven. U hoeft geen bittere pil te slikken! Muziek is al jaren een beproefd medicijn tegen menige kwaal. U, als patiënt wordt derhalve alleen maar geïnjecteerd met vrolijke noten en zalvende klanken!

Feestmuziek voor scherpe prijs

Na een optreden van deze vrolijke zusters zult u als herboren door kunnen gaan in het leven. Uw oren worden gewassen en u kunt uw ogen niet geloven.

De nachtzusters werkten in een ziekenhuis waarvan de deuren op slot gingen.
Helaas zijn de nachtzusters niet meer werkzaam in de zorg en muziek.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Nachtzusters boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties