0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Mellow

Biografie Mellow

Organiseert u een zakendiner, bruiloft of bijv. sfeervolle restaurantmuziek?
Het duo Mellow, bestaande uit Erwin Dorrius (Gitarist en zanger) en Emmy van Dijk, brengt haar achtergrond muziek op eigen wijze en op een passend volume.
Zo kunnen uw gasten muziek en het voeren van een gesprek prima combineren.

Sfeervolle muziek voor iedere gelegenheid

Mellow maakt geen gebruik van orkestbanden, alles is volledig live waardoor elk nummer zijn sfeer krijgt. Zoekt u een trio in deze richting? Geen probleem!
Wij werken veel samen met andere muzikanten en breiden Mellow graag voor u uit. Sfeervolle achtergrondmuziek is de basis voor dit duo.
Vandaar ook de keuze voor de naam Mellow (Ontspannen, relaxt, layed back).

Duo of trio boeken voor scherp tarief

Bekende nummers, gecoverd van bekende artiesten, maar in een eigen jasje gestoken. En dit alles op een gepast volume waarbij de gesprekken van u en uw gasten niet worden overstemd.

Multi inzetbaar

Live achtergrondmuziek is de ideale manier om uw memorabele momenten net weer even een stukje specialer te maken.
Denk hierbij aan live muziek bij binnenkomst van de bruid, tijdens uw diner of als toevoeging op uw bedrijfsfeest.
Het repertoire bestaat uit een mix van uiteenlopende stijlen van artiesten als; Nora Jones, John Mayer, Caro Emerald, enz.

band boeken

Mellow bestaat uit 2 ras muzikanten een voorliefde voor muziek die ver terug reikt tot in de kinderjaren. Zo zong Emmy van Dijk, al eerder dan dat ze kon praten en heeft zij als zangeres deel uit gemaakt van verschillende coverbands. Erwin Dorrius, had op 11 jarige leeftijd al zijn eerste gitaar in handen. Geïnspireerd door gitaristen als Mark Knopfler van Dire Straits, B.B. King en Eric Clapton oefende hij bijna dagelijks, waarna hij op 14 jarige leeftijd zijn eerste coverbandje op zette. Inmiddels zit deze doorgewinterde muzikant al zo’n 25 jaar in het vak en denkt hij er nog lang niet aan stoppen!

Verzoeknummers

Heeft u een verzoeknummer? Geen probleem. Mellow speelt graag muziek die u en uw gasten willen horen. Dit kan bijvoorbeeld tijdens uw openingsdans, maar ook bij stukjes en speciaal geschreven liedjes. Uw verzoeknummer(s) kunt u vooraf doorgeven. Ligt het nummer binnen de mogelijkheden, dan zal dit muzikale duo uw verzoeknummer zeker ten gehore brengen.

AANVULLING

Wilt u een setting die iets meer ‘body’ heeft voor bv een bruiloft of personeelsfeest, waarbij flink gedanst kan worden op de dansvloer? Dan is Mellow XL of Mellow Party Edition wat voor jou.
Lees hier meer over deze band!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mellow boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie