0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mellow

Biografie Mellow

Organiseert u een zakendiner, bruiloft of bijv. sfeervolle restaurantmuziek?
Het duo Mellow, bestaande uit Erwin Dorrius (Gitarist en zanger) en Emmy van Dijk, brengt haar achtergrond muziek op eigen wijze en op een passend volume.
Zo kunnen uw gasten muziek en het voeren van een gesprek prima combineren.

Sfeervolle muziek voor iedere gelegenheid

Mellow maakt geen gebruik van orkestbanden, alles is volledig live waardoor elk nummer zijn sfeer krijgt. Zoekt u een trio in deze richting? Geen probleem!
Wij werken veel samen met andere muzikanten en breiden Mellow graag voor u uit. Sfeervolle achtergrondmuziek is de basis voor dit duo.
Vandaar ook de keuze voor de naam Mellow (Ontspannen, relaxt, layed back).

Duo of trio boeken voor scherp tarief

Bekende nummers, gecoverd van bekende artiesten, maar in een eigen jasje gestoken. En dit alles op een gepast volume waarbij de gesprekken van u en uw gasten niet worden overstemd.

Multi inzetbaar

Live achtergrondmuziek is de ideale manier om uw memorabele momenten net weer even een stukje specialer te maken.
Denk hierbij aan live muziek bij binnenkomst van de bruid, tijdens uw diner of als toevoeging op uw bedrijfsfeest.
Het repertoire bestaat uit een mix van uiteenlopende stijlen van artiesten als; Nora Jones, John Mayer, Caro Emerald, enz.

band boeken

Mellow bestaat uit 2 ras muzikanten een voorliefde voor muziek die ver terug reikt tot in de kinderjaren. Zo zong Emmy van Dijk, al eerder dan dat ze kon praten en heeft zij als zangeres deel uit gemaakt van verschillende coverbands. Erwin Dorrius, had op 11 jarige leeftijd al zijn eerste gitaar in handen. Geïnspireerd door gitaristen als Mark Knopfler van Dire Straits, B.B. King en Eric Clapton oefende hij bijna dagelijks, waarna hij op 14 jarige leeftijd zijn eerste coverbandje op zette. Inmiddels zit deze doorgewinterde muzikant al zo’n 25 jaar in het vak en denkt hij er nog lang niet aan stoppen!

Verzoeknummers

Heeft u een verzoeknummer? Geen probleem. Mellow speelt graag muziek die u en uw gasten willen horen. Dit kan bijvoorbeeld tijdens uw openingsdans, maar ook bij stukjes en speciaal geschreven liedjes. Uw verzoeknummer(s) kunt u vooraf doorgeven. Ligt het nummer binnen de mogelijkheden, dan zal dit muzikale duo uw verzoeknummer zeker ten gehore brengen.

AANVULLING

Wilt u een setting die iets meer ‘body’ heeft voor bv een bruiloft of personeelsfeest, waarbij flink gedanst kan worden op de dansvloer? Dan is Mellow XL of Mellow Party Edition wat voor jou.
Lees hier meer over deze band!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mellow boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties