0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sasja Brouwers

Biografie Sasja Brouwers

Zangeres Sasja Brouwers is een muzikale duizendpoot met ruim 27 jaar ervaring in de muziekindustrie. Deze Amsterdamse zangeres werd geboren in 1972 en had al van jongs af aan de visie om iets in de muziek te gaan doen.

Zangeres boeken of inhuren

Ze speelde 2 seizoenen in de musical ‘Cyrano’ van Joop van den Ende en net zo goed kun je haar stem tegenkomen in een jingle of reclame spotje. Dit geeft de veelzijdigheid aan van Sasja.

Boek een artiest

In 2006 deed Sasja mee aan het  tv programma X factor. Hierin was ze ruim 6 weken te zien op de Nederlandse televisie in de grootste talentenjacht.

Sasja Brouwers boeken voor scherpste gage

In 2012 mocht ze 3 dagen in een stijf uitverkochte Amsterdam Arena de pauze (halftime show) van de toppers in Concert verzorgen. Samen met collega’s Pascal Redeker, John West, Edwin van der Toolen en Henk Dissel.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sasja Brouwers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties