0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bob Offenberg

Biografie Bob Offenberg

Bob Offenberg geboren op 28 april 1996 te Schiedam wist al op jonge leeftijd wat hij wilde gaan doen, hij wilde zingen. Vanaf jonge leeftijd zong hij dan ook al alles mee zowel in het Nederlands als in andere talen. Zijn eerste optreden voor publiek resulteerde in nog een aantal talentenjachten waar hij vaak grote ogen gooide.

Hollandse zangers boeken of inhuren

Al snel na zijn debuutsingel werd er al gespeculeerd over een debuutalbum. Dit resulteerde dan ook in het album Dansen (2005). Een album die groots werd gepresenteerd en door niemand minder dan Arne Jansen werd uitgereikt. Bob Kwam steeds meer in de spotlights te staan zo kreeg hij een kleding sponsor en ook het NOS jeugdjournaal wilde meer weten over die jonge artiest.

Reallife soap

SBS 6 vroeg om eens op gesprek te komen voor een eigen reallifesoap. Dit resulteerde dan in zijn eigen terugkomende item in Shownieuws met als openingstune “Als de zon weer gaat schijnen”. Samen met veel bekende Nederlanders deed Bob mee aan “de afvallers XL” en verloor in 3 maanden 14 kilo.

Boek een zanger

Bob komt op een leeftijd dat hij de baard in de keel krijgt. Na goed overleg besloot Bob in een nieuwe stijl terug te komen en wel aan de kant van lichte popmuziek. Zijn single “Als ze naar met kijkt” (2011) was daarvan het resultaat.

10 jaar in het vak

In 2013 was weer een hoogtepunt voor Bob. Hij zat 10 jaar in het vak dus weer tijd voor en concert. Live met band in zijn geliefde Schiedam met als locatie de Margriethal. Dit feestje vierde hij collega artiesten als: Django Wagner, Belle Perez en nog vele andere. Een waar feestfestijn barste los die avond, waar nog veel over wordt nagepraat.

Bob Offenberg boek je tegen de scherpste prijs

Bob heeft ondertussen diverse singles en bijbehorende albums uitgebracht met diverse Top 100 noteringen. Bob is een rijzende ster  binnen de Nederlandse entertainment. Hij zal het nog ver brengen.

Gerelateerde artiesten op Burolivemuziek.nl

Colinda
Frank van Etten
Henk Bernard
Pierre van Dam

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bob Offenberg boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties