0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Bob Offenberg

Biografie Bob Offenberg

Bob Offenberg geboren op 28 april 1996 te Schiedam wist al op jonge leeftijd wat hij wilde gaan doen, hij wilde zingen. Vanaf jonge leeftijd zong hij dan ook al alles mee zowel in het Nederlands als in andere talen. Zijn eerste optreden voor publiek resulteerde in nog een aantal talentenjachten waar hij vaak grote ogen gooide.

Hollandse zangers boeken of inhuren

Al snel na zijn debuutsingel werd er al gespeculeerd over een debuutalbum. Dit resulteerde dan ook in het album Dansen (2005). Een album die groots werd gepresenteerd en door niemand minder dan Arne Jansen werd uitgereikt. Bob Kwam steeds meer in de spotlights te staan zo kreeg hij een kleding sponsor en ook het NOS jeugdjournaal wilde meer weten over die jonge artiest.

Reallife soap

SBS 6 vroeg om eens op gesprek te komen voor een eigen reallifesoap. Dit resulteerde dan in zijn eigen terugkomende item in Shownieuws met als openingstune “Als de zon weer gaat schijnen”. Samen met veel bekende Nederlanders deed Bob mee aan “de afvallers XL” en verloor in 3 maanden 14 kilo.

Boek een zanger

Bob komt op een leeftijd dat hij de baard in de keel krijgt. Na goed overleg besloot Bob in een nieuwe stijl terug te komen en wel aan de kant van lichte popmuziek. Zijn single “Als ze naar met kijkt” (2011) was daarvan het resultaat.

10 jaar in het vak

In 2013 was weer een hoogtepunt voor Bob. Hij zat 10 jaar in het vak dus weer tijd voor en concert. Live met band in zijn geliefde Schiedam met als locatie de Margriethal. Dit feestje vierde hij collega artiesten als: Django Wagner, Belle Perez en nog vele andere. Een waar feestfestijn barste los die avond, waar nog veel over wordt nagepraat.

Bob Offenberg boek je tegen de scherpste prijs

Bob heeft ondertussen diverse singles en bijbehorende albums uitgebracht met diverse Top 100 noteringen. Bob is een rijzende ster  binnen de Nederlandse entertainment. Hij zal het nog ver brengen.

Gerelateerde artiesten op Burolivemuziek.nl

Colinda
Frank van Etten
Henk Bernard
Pierre van Dam

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bob Offenberg boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie