0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Bonnie St. Claire

Biografie Bonnie St. Claire

Werd geboren op een schip, als dochter van een binnenvaartschipper. In 1966 werd ze ontdekt tijdens een concert van Peter Koelewijn, toen ze als 17-jarig meisje op het podium een lied mee mocht zingen.

In 1967 kreeg ze via Koelewijn een platencontract en maakte ze onder de artiestennaam Bonny St. Claire haar eerste single.

Dokter Bernard

Het Nederlandstalige repertoire ligt St. Claire goed. Met Dokter Bernard, Het nummer waarin Ron Brandsteder de rol van Dr. Bernard inzingt bereikt de zangeres in juli 1976 de top tien. Een breuk met Unit Gloria lijkt definitief en de zangeres besluit haar muzikale koerswijziging verder uit te diepen.

Zangeres boeken of inhuren

De opvolger Ik Ben Gelukkig Zonder Jou wordt een bescheiden hit. Het album Dokter Bernard En 11 Andere Grote Hits verschijnt.
Ook is ze in dit jaar te horen op de Single: rocky. Een hit waarmee Don Mercedes ( Rob van Bommel) een nummer 1 hit scoort.

Bonnie St. Claire boeken voor scherp gage

Het nummer kwam van oorsprong uit Amerika en Peter Koelewijn en Will Hoebee besloten er een Nederlandse versie van te maken. Peter haalde Bonnie St. Claire over om de vrouwelijke lead-stem te doen.

In de jaren 90 Blijft Bonnie actief op de Nederlandse Muziekmarkt en brenkt ze nog enkele singles en Albums uit ( alles wat ik wil en Jij bent niet alleen. Tot op de dag van vandaag wordt ze veel gevraagd voor optredens en brengt ze naast haar bekende nummers ook een medley van bekende songfestival nummers ten gehore.

Ali B op Volle Toeren

In februari 2011 is Bonnie te zien in een aflevering van Ali B Op Volle Toeren, het televisieprogramma waarin Ali B jonge rappers koppelt aan Nederlandse muziekveteranen. In de uitzending voert St. Claire een akoestische versie uit van het nummer Eeyeeyo van Darryl.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bonnie St. Claire boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie