0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Walter Ego

Biografie Walter Ego

Stimmung, onderhoudend, performen zijn de meest bondige steekwoorden die van toepassing zijn op Walter Ego.
Een rasechte entertainer die geboren is om het publiek te amuseren!

Schlagerhits

Op zijn twaalfde begonnen met muziek op het traditionele orgel, in diverse bands op toetsen gespeeld en naderhand als solo zanger/entertainer.

Oktoberfest

Daarnaast is Walter Ego ook DJ geweest in regionale discotheken in Zuid Limburg dus een grote kennis van de gemütliche Volksmusik.

DJ

Walter Ego is opgegroeid in een gezin waar Deutsche Schlagermuziek favoriet was en dat is er nooit meer echt uitgegaan. En dat merk je tijdens een optreden…

Auf geht’s…!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Walter Ego boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties