0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Wesly Bronkhorst

Biografie Wesly Bronkhorst

Wesly is geboren in Amsterdam op 23 oktober 1982 en is een Nederlandse (feest)zanger en bekend van de hit “de lucht is blauw”, welke in 2007 de Nederlandse top 100 haalt en de 31e positie bereikt.

Bekende zangers en zangeressen boeken

Ooit begonnen in het befaamde Amsterdamse café Bolle Jan, leeft Wesly voor de muziek. Of hij nu in de koninklijke Carré staat voor de viering van honderd jaar Albert Cuyp, op het Jordaanfestival of een bruiloft van één van zijn vrienden. Wesly maakt er een knallend en onvergetelijk feest van met zijn ontwapende en pure performance.

Feestzangers en feestartiesten bij Burolivemuziek

Wesly is een jongen zoals jij en ik, met een eigen stijl, unieke en getrainde stem, toegewijd aan wat hij doet en met honderd procent hart voor (Hollandse) muziek én zijn publiek, hoe klein of groot ook.
Of je wil of niet; als je Wesly hoort ga je mee in zijn sfeer, muziek en enthousiasme.

Wesly Bronkhorst boeken voor scherpste gage

Bloed, Zweet en tranen artiesten

In 2013 doet hij mee aan het sbs6 tv programma Bloed, Zweet en tranen maar haalt, ondanks dat Dré Hazes en Gerard Joling voor hem drukken, helaas de hotseat niet.

Wesly is te boeken voor een echte Hollandse avond feest!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Wesly Bronkhorst boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties