0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mr. Polska

Biografie Mr. Polska

Dominik Włodzimierz Czajka emigreerde op 3-jarige leeftijd met zijn moeder naar Nederland.
Tijdens zijn studie aan de Herman Brood Academie, die hij in 2010 afrondde, bracht hij in 2007 een album uit in eigen beheer onder de naam MC Polski.

Hausa Wausa

Mr.Polska is het vlaggenschip van het hiphoplabel Nouveau Riche Music.

In 2012 scoorde hij enorme hits met de singles van Allermooiste Feestje, Krokobil en Hausa Wausa en in 2013 deed Mr. Polska dit succes nog eens even dunnetjes over met zijn mixtape en single van Vlammen.

Rap, dubstep, brostep, drum and bass, electrohouse

Met meer dan 100 shows per jaar op zijn naam is hij inmiddels al zeker 3 jaar lang een graag geziene gast op de grotere Nederlandse festivals, in vrijwel alle discotheken in Nederland en aan de kusten van alle badplaatsen in Europa waar in de zomer zich Nederlandse jongeren bevinden.

  (photo by Ilja Meefout)

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mr. Polska boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties