0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Oes

Biografie Oes

Wat krijg je als je een mooie jonge moeder, universitair opgeleide vrouw, gedisciplineerde zangeres en een wilskracht van heb ik jou daar combineert?

Oes

Marloes ‘Oes’ Pieksma is niet je doorsnee Nederlandstalige zangeres.
Ze maakt muziek met een flinke dosis humor, soms een kritische noot , maar boven alles bezitten haar nummers altijd een exotisch randje.

Born to sing

Dat Oes zangeres wilde worden, was al van jongs af aan bekend, maar pas toen zij zelf op jonge leeftijd moe der werd, besefte zij dat de tijd van dromen over was en dat het tijd was voor doen! Of zoals zij het zelf zegt ‘Het is al erg genoeg dat we maar één keer leven, waarom dan niet iets doen waar je maximaal gelukkig van wordt ?’

Performance

Dus of ze nou met haar 9 koppige band speelt of in een kleine bezetting, haar sterke drang om te performen blijkt keer op keer.
De zangeres van ‘Liefdesliedjes’ en ‘Plastic’ is klaar om haar carrière naar een volgend level te tillen en werkt dus hard aan een EP.

Talent

Ze kickstart het jaar in februari 2016 met haar nieuwste single ‘Ik vind je liedje leuk’ inclusief bijhorende clip.

De goedlachse krullenbol speelde afgelopen tijd onder andere op Grunnsonic, in het voorprogramma van Wudstik en stond in de finale van de POPGroningen Talent Award.
Met de wind in haar rug, de zon in haar gezicht en nieuwe muziek op zak, maakt ze zich klaar voor het jaar waarin Nederland en België kennis gaan maken met Oes.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Oes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties