0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Oes

Biografie Oes

Wat krijg je als je een mooie jonge moeder, universitair opgeleide vrouw, gedisciplineerde zangeres en een wilskracht van heb ik jou daar combineert?

Oes

Marloes ‘Oes’ Pieksma is niet je doorsnee Nederlandstalige zangeres.
Ze maakt muziek met een flinke dosis humor, soms een kritische noot , maar boven alles bezitten haar nummers altijd een exotisch randje.

Born to sing

Dat Oes zangeres wilde worden, was al van jongs af aan bekend, maar pas toen zij zelf op jonge leeftijd moe der werd, besefte zij dat de tijd van dromen over was en dat het tijd was voor doen! Of zoals zij het zelf zegt ‘Het is al erg genoeg dat we maar één keer leven, waarom dan niet iets doen waar je maximaal gelukkig van wordt ?’

Performance

Dus of ze nou met haar 9 koppige band speelt of in een kleine bezetting, haar sterke drang om te performen blijkt keer op keer.
De zangeres van ‘Liefdesliedjes’ en ‘Plastic’ is klaar om haar carrière naar een volgend level te tillen en werkt dus hard aan een EP.

Talent

Ze kickstart het jaar in februari 2016 met haar nieuwste single ‘Ik vind je liedje leuk’ inclusief bijhorende clip.

De goedlachse krullenbol speelde afgelopen tijd onder andere op Grunnsonic, in het voorprogramma van Wudstik en stond in de finale van de POPGroningen Talent Award.
Met de wind in haar rug, de zon in haar gezicht en nieuwe muziek op zak, maakt ze zich klaar voor het jaar waarin Nederland en België kennis gaan maken met Oes.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Oes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie