0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Richy Brown

Biografie Richy Brown

Zanger Richy Brown kun je kennen als zanger van de toenmalige formatie rondom zanger Gordon, LA The Voices. Maar je zou hem ook kunnen kennen van zijn optreden in X Factor, alwaar hij de 2e plaats bereikte.

Zangers en zangeressen boeken of inhuren

Met LA The Voices maakte Richy 6 albums en verkocht hij Carré uit en stond in alle grote muziekzalen en sportpaleizen. Kreeg meerdere gouden platen en zelfs een platina plaat.

Zangers boek je simpel bij Burolivemuziek.nl

In 2015 slaat hij een nieuwe weg in en begint aan een solocarriere. Hij heeft daarbij alle vrijheid genomen om zijn eclectische afkomst en muzikale roots te onderzoeken. Het resultaat is een genre dat hem past als een handschoen.

bands en artiesten boeken

Er is met zijn band hard gewerkt aan een muzikale act die staat als een huis. Eigen nummers en uiteraard ook bestaande nummers in een eigen dansbaar jasje. Richy houdt ervan om stijlen te mixen en geen één op één covers te zingen.

Richy Brown boeken voor scherpste gage

De band vlecht moeiteloos pop met verschillende elementen uit de Amerikaanse contemporary- en cooljazz en soul. Maar ook vlagen van latin, hiphop en reggae komen voorbij. Uitbundig om te dansen of intiem “crooner style” voor tijdens een diner.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Richy Brown boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties