0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sharon Doorson

Biografie Sharon Doorson

Sharon Doorson (geboren in 1987) is een Nederlandse singer/songwriter. Ze wist al heel vroeg wat haar echte passie was. Vanaf het podium de wereld entertainen met vocalen. Op zesjarige leeftijd won zij de populaire Nederlandse televisieshow “Mini-Playbackshow”.

Bekende zangeres boeken

In 2004 maakt Sharon onderdeel uit van girl band Raffish, welke gevormd werd in het tv programma Popstars: the Rivals, waarmee ze in 2004 in Nederland een nummer 1 hit scoort met de single “Plaything.”

Zangeres boeken

In 2012 komt brengt ze vervolgens haar solosingle ‘Fail in Love’ uit en deze track haald de 14e plaats in de Nederlandse top40. Op 5 april 2013 ontving Sharon een gouden plaat voor deze single.

zangeressen boeken tegen scherp gage

Naast haar zangcarriere is Sharon ook stationvoice voor de radiozender SlamFM en speelt ze een rol in de familiefilm Heksen bestaan niet.
En deed ze in 2015 mee aan Expeditie Robinson

Hitsingle Fail in Love

2017 zal in het teken staan van veel live optredens met haar 7 koppige band. Een compleet nieuwe show gecombineerd met moderne popmuziek, elektronische invloeden en krachtige en gevoelige vocalen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sharon Doorson boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties