0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jimi Bellmartin

Biografie Jimi Bellmartin

Op vrijdag 28-05-2021 is Jimi Bellmartin na een kort ziekbied op 72 jarige leeftijd overleden. Wij wensen familie en nabestaanden veel sterkte.

Winnaar van The Voice Senior 2018 is Jimi Bellmartin. Dit soulkanon werd grote winnaar van de kijkcijferhit op RTL4. Sinds de eerste noot draaiden alle coaches hun stoel direct om.

Soul en disco artiesten boeken of inhuren

Reacties op Youtube, van over de hele wereld, roemen zijn doorleefde rauwe en unieke stemgeluid. ‘James Brown is Alive!’. Social media ontplofte door deze soulmen.

Soul/discoband boeken bij Burolivemuziek

Jimi zingt al heel zijn leven. Als guest-leadzanger van diverse gerenommeerde soulorkesten zoals ‘The Swinging SoulMachine’ reisde hij jaren door Europa. Ook in achtergrondkoren van grote sterren als Percy Sledge en The Trammps was hij met regelmaat te vinden.

Artiesten boek je simpel online

In 1993 complimenteerde zijn grote voorbeeld, The Godfather of Soul, James Brown hem met zijn unieke stemgeluid. Maar door familie omstandigheden zette Jimi zijn muzikale carriere nooit door.

Jimi Bellmartin boeken voor scherpste gage

Tot nu!. Er word gewerkt aan een album en een theatertournee dat ‘Best of Soul classics’ gaat heten en in najaar 2018 start.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jimi Bellmartin boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties