0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Melissa van Belleghem Allround zangeres

Biografie Melissa van Belleghem 

Melissa van Belleghem is een allround zangeres in hart en nieren. De passie voor muziek van haar vader meegekregen vanuit de wieg, en nooit anders gewild. Met ruim 25 jaar ervaring behoort zij tot de allround professionals, en dát hoor je! Van bruiloft tot kermis, van algemeen tot thema-avonden en zelfs ‘tributes’. Door de veelzijdigheid in haar stem kan ze veel genres aan en zingt zij met gemak de liefste ballads, rockt zij lekker weg met een stevig rauw randje, kent zij ongekende hoogtes in de popsongs en vermaakt zij jou zelfs als countryzangeres met haar authentiek Amerikaanse country stem.

Repertoire

Met haar eigen ‘My Favourite songs’ concept neemt ze je mee; swing en dans op de lekkerste liedjes van de rockin’ and rolling jaren 60’s, de disco 70’s, [té]gekke 80’s, en de grote hits van vandaag! Van ballads tot uptempo dansmuziek, it’s all there!

 

Veelzijdig zangeres

Als allround zangeres is Melissa heel divers, haar repertoire ongekend breed en beschikt zij over vele mogelijkheden en concepten.

Huwelijkszangeres
Livemuziek tijdens jullie ceremonie. Maak jullie dag, het moment van de ceremonie nog mooier door de aanwezigheid van livemuziek. Uniek en persoonlijk, gezongen door ceremonie zangeres Melissa

Receptie, diner, huiskamerconcert of borrel
Livemuziek op de achtergrond, ingetogen maar toch sfeervol aanwezig of juist lekker dansbaar? Melissa past zich moeiteloos aan naar de sfeer van dat moment.

Coverband & Duo
Naast haar solo opdrachten is Melissa leadzangeres van de populaire allround partyband Phoenix Coverband en het heeft zij samen met haar vader IJsbrand van Belleghem (bekend van The Voice sr.) het succesvolle duo US2 Music.  

Uitvaartzangeres 
Het laatste afscheid, wat al zo zwaar is. Wordt ingetogen en met warmte gedragen door de aanwezigheid van de favoriete of toepasselijke liedjes van de overledene, gezongen door Melissa.

Tributes & Thema avonden

Door de veelzijdigheid in haar stemgeluid heeft zij zich breed ontwikkeld in haar mogelijkheden, waardoor zij ook tributes verzorgd van zangeressen zoals Norah Jones, Eva Cassidy en Karen Carpenter.

Ook thema-avonden zijn heel goed mogelijk. Een avondje rocken, back to the ’80’s, Motown, Jazz & Blues of juist country als avondvullend programma behoren tot de mogelijkheden!

Spreker & Presentatie werkzaamheden
Melissa is ook inzetbaar als spreker en voor presentatie werkzaamheden.

Boek Melissa voor het scherpste gage

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag voor jou aan de slag met de mogelijkheden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Melissa van Belleghem Allround zangeres boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties