0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Melissa van Belleghem Allround zangeres

Biografie Melissa van Belleghem 

Melissa van Belleghem is een allround zangeres in hart en nieren. De passie voor muziek van haar vader meegekregen vanuit de wieg, en nooit anders gewild. Met ruim 25 jaar ervaring behoort zij tot de allround professionals, en dát hoor je!

Van bruiloft tot kermis, van algemeen tot thema-avonden en zelfs ’tributes’. Door de veelzijdigheid in haar stem kan ze veel genres aan en zingt zij met gemak de liefste ballads, rockt zij lekker weg met een stevig rauw randje, kent zij ongekende hoogtes in de popsongs en vermaakt zij jou zelfs als countryzangeres met haar authentiek Amerikaanse country stem.

Repertoire

Melissa van Belleghem zangeres boeken bij burolivemuziek.nl Met haar eigen ‘My Favourite songs’ concept neemt ze je mee; swing en dans op de lekkerste liedjes van de rockin’ and rolling jaren 60’s, de disco 70’s, [té]gekke 80’s, en de grote hits van vandaag! Van ballads tot uptempo dansmuziek, it’s all there!

 

Melissa van Belleghem allround zangeres

Als allround zangeres is Melissa heel divers, haar repertoire ongekend breed en beschikt zij over vele mogelijkheden en concepten.

Ceremonie zangeres en trouwambtenaar
Livemuziek tijdens jullie ceremonie. Maak jullie dag, het moment van de ceremonie nog mooier door de aanwezigheid van livemuziek. Daarnaast is Melissa ook zelfstandig trouwambtenaar en kun je haar unieke concept ‘Getrouwd & Gezongen door Melissa ook bij ons boeken. Je leest er hier meer over op onze website.

Receptie, diner, huiskamerconcert of borrel
Livemuziek op de achtergrond, ingetogen maar toch sfeervol aanwezig of juist lekker dansbaar? Melissa past zich moeiteloos aan naar de sfeer van dat moment.

Coverband & DuoUS2MUSIC boek je bij burolivemuziek.nl
Naast haar solo opdrachten is Melissa leadzangeres van de populaire allround partyband Phoenix Coverband , heeft zij samen met haar vader IJsbrand van Belleghem (bekend van The Voice sr.) het succesvolle duo US2 Music en geeft zij samen met Phoenix coverband collega Lianne Bakker prachtige akoestische concerten.

Uitvaartzangeres 
Het laatste afscheid, wat al zo zwaar is, wordt ingetogen en met warmte gedragen door de aanwezigheid van de favoriete of toepasselijke liedjes van de overledene, gezongen door Melissa.

Tributes & Thema avondenCarpenters tribute Nederland Melissa van Belleghem boek je bij burolivemuziek.nl

Door de veelzijdigheid in haar stemgeluid heeft zij zich breed ontwikkeld in haar mogelijkheden, waardoor zij ook tributes verzorgd van zangeressen zoals Norah Jones, Eva Cassidy en Karen Carpenter.

Ook thema-avonden zijn heel goed mogelijk. Een avondje rocken, back to the ’80’s, Motown, Jazz & Blues of juist country als avondvullend programma behoren tot de mogelijkheden!

Spreker, Stemactrice & Presentatie werkzaamheden
Melissa is ook inzetbaar als spreker, stemactrice en inzetbaar voor presentatie werkzaamheden.

Boek Melissa voor het scherpste gage

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag voor jou aan de slag met de mogelijkheden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Melissa van Belleghem Allround zangeres boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie