0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tirolsound

Biografie Tirolsound

Tirolsound zijn drie muzikale vrienden die dankzij hun jarenlange muzikale ervaring en professionele voorbereiding een uitstekend volkstümliche show aanbieden.

uitstekend volkstümliche show

Omdat ze alle woonachtig zijn in het grensgebied spreekt de liefde voor het Volkstümliche genre voor zich.
Hun repertoire bestaat dan ook voornamelijk uit covers van Die Zillertaler Schürzenjäger, Klostertaler, Marc Pircher, Trio Alpin e.v.a. evenals een ruime selectie eigen werken speciaal gearrangeerd door gerenommeerde muziekvrienden uit het Alpenland.

Echte volksmuziek uit het Alpenland

Waan u in de Oostenrijkse Alpen tijdens het passionele spel van Marvin op zijn Steirische Harmonika. Dit geheel wordt ondersteund door bas en gitaar.
Tirolsound maakt van uw feest een waar Tirolerfeest en wij garanderen u “EIN ABEND MIT VOLKSMUSIK” waar nog lang over gesproken zal worden!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tirolsound boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties