0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Julia van Helvoirt

Biografie Julia van Helvoirt

In 2017 wist Julia van Helvoirt Idols te overdonderen met haar zangkunsten. De 22-jarige studente communicatie uit Tilburg wist de jury tijdens de auditie weg te blazen met haar versie van Zij is de Duivel van Kenny B.De combinatie van gitaarspel en haar zang maakte haar succesvol, zo succesvol dat ze elke ronde makkelijk door kwam en uiteindelijk zelfs de winnares van Idols werd.

Emotie overbrengen op publiek

Julia zingt en schrijft al vanaf jongs af, heel mooi en bijzonder want alles wat ze het liefst doet is in het Nederlandstalig. Ze neemt het publiek mee in haar verhaal.

Indrukwekkend geluid

De jury van Idols was lovend en het publiek. Julia van Helvoirt gaat Nederland veroveren met haar prachtige muziek. Ze is daarom ook te boeken bij burolivemuziek.nl. Julia heeft de stem voor prachtige Nederlandse muziek. Te boeken voor shows en evenementen.

Julia van Helvoirt is voordelig te boeken bij burolivemuziek.nl

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Julia van Helvoirt boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties