0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Pearl Joan

Biografie Pearl Joan

Pearl Joan, ook bekend als Pearl Jozefzoon begint met zingen in de kerk en wordt thuis muzikaal opgevoed door haar broers. Studeert aan het  conservatorium in Tilburg en speelde mee in diverse theatershows en musicals geproduceerd door het musicalproductiebedrijf van Albert Verlinde.

The Voice Of Holland

In 2010 deed Pearl mee aan het eerste seizoen van The Voice of Holland, waar ze opviel door haar loepzuivere stem en professionele performance. Ze eindigde als tweede. Vanaf dat moment is haar carrière als solo-artiest een feit. Ze stond met Nick & Simon vier keer in een uitverkocht Gelredome met Symphonica in Rosso en won het tv-programma Van Popster tot Operaster.

Debuut

In 2013 bracht Pearl haar debuutalbum The Time is Now uit en in het voorjaar van 2014 stond Pearl in het theater met een Nederlandstalige bewerking van de Mattheüs Passion.Verder schittert ze als hoofdrolspeelster in de musical Dreamgirls en staat opnieuw in het theater met een Nederlandstalige bewerking van de Mattheus Passion.

Wijziging naam

Vanaf april 2015 gaat Pearl Jozefzoon verder als ‘Pearl Joan’. Joan is haar tweede voornaam. Pearl markeert hiermee een nieuwe fase in haar carrière, een fase waarin ze eigen muziek uitbrengt.

Pearl Joan boek je tegen de scherpste prijs

Pearl Joan. Loep zuivere stem, erg muzikaal, flexibel en breed inzetbaar.

 

Meer TVOH artiesten bij BuroliveMuziek.nl:

Maan
Erwin Nyhoff
Iris Kroes
Raffaëlla Paton
Sandra van Nieuwland

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Pearl Joan boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties