0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Merol

Biografie Merol

Actrice en zangeres Merol is geboren als Merel Baldé op 10 februari 1991 in Dordrecht. In 2014 studeerde ze af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie.

zanger en zangeres boeken of inhuren

Als actrice heeft Merel in diverse theatervoorstellingen gespeeld zoals Soldaat van Oranje – de musical. Vanaf 2018 maakt ze catchy nederlandstalige popmuziek.

Merol boek je simpel online

In 2018 maakte ze nummers die veelvuldig gedraaid werden op 3FM. Daarnaast gingen haar tracks en bijbehorende clips viral op youtube. De kerstsingle “Kerst met de fam” werd door RTL Boulevard uitgeroepen tot dé kersthit tot nu toe.

artiesten boek je bij Burolivemuziek.nl

Haar hits in 2018 waren; “Lekker met de Meiden”, “Borderline”, “Hou Je Bek en Bef Me”. 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Merol boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties