0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mannes

Biografie Mannes

Mannes is een echte Hollandse volks zanger.
Geboren en getogen in Zwolle is het muziek maken hem met de paplepel ingegoten.
Optreden op feesten en in café’s is zijn lust en zijn leven.

Echte volkszanger met een snik in de stem

Mannes is een zanger met een typisch, uit duizenden herkenbaar, warm stemgeluid.
Hij is gezegend met een prachtige ‘snik’ in zijn stem.

Als Mannes op het podium staat, dan straalt hij één en al gezelligheid uit. Mannes is een artiest die op de bühne helemaal zichzelf is. Mannes acteert niet maar is puur!

Puur en echt!

In 2009 gaf Mannes met een 8-koppige band een groot concert in de WZRV Hallen in Zwolle. Eén van de hoogtepunten van de avond was het duet dat Mannes zong met Marianne Weber. Mannes is een ras-artiest en een geweldige entertainer. Optredens van Mannes zijn altijd gezellig en zeker de moeite waard. Als Mannes bij u in de buurt optreedt dan moet u beslist even gaan kijken.

Andere Nederlandse volkszangers zijn o.a.
Django Wagner
Frans Bauer
Dirk Meeldijk

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mannes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties