0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dirk Meeldijk

Biografie Dirk Meeldijk

Dat Dirk een ras-artiest is bewijst hij tijdens zijn optredens.  Het gezegde “met een lach en een traan” is helemaal van toepassing op zijn live – optredens.
Door zijn gevoelige liedjes krijgen mensen soms  een traan in de ogen en bij zijn vrolijker nummers wordt steevast de polonaise gelopen!

Rasechte volksartiest

Optredens van Dirk Meeldijk zijn een ware belevenis. Live weet Dirk Meeldijk met louter en alleen eigen repertoire het publiek in zijn ban te krijgen. Omdat Dirk al zoveel hits heeft gehad, gaat dit moeiteloos. Met zijn karakteristieke stemgeluid maakt Dirk diepe indruk op zijn toehoorders.

Ik Hou van het leven

De Hillegomse volkszanger Dirk Meeldijk scoorde zijn eerste grote hit met “Ik Hou Van Het Leven“.
De single stond maandenlang in de hitlijsten en werd grijs gedraaid op regionale radio- en piratenstations. De plaat betekende voor Dirk landelijke bekendheid.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dirk Meeldijk boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties