0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Django Wagner

Biografie  Django Wagner

Django Wagner is één van Nederlands bekendste volkszangers. Hij werd geboren op een woonwagenkamp en groeide op in een muzikale zigeunerfamilie.
Hij is viertalig en spreekt voornamelijk zijn eigen zigeunertaal.

Bekende zangers boeken of inhuren

Voor zijn debuutsingle “Kali” werd een samenwerking aangegaan met het Rosenberg Trio en eind 2009 verscheen het debuutalbum van Django Wagner met als titel Kali.

Boek je volkszanger simpel online

Django ontving in zijn carrière te veel awards om op te noemen waaronder de bekenden de Zilveren Harp en een Edison.
Daarnaast is bij voor zowel de BUMA als de PARTY AWARDS uitgeroepen tot beste zanger van Nederland.

Django is een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit. Overal waar Django optreedt “breken de mensen de boel af”.

Django Wagner boeken voor scherpste gage

Als Django zingt, staan de geluidsboxen naast het podium letterlijk te trillen door de geweldige sound. Daarnaast staat er een persoonlijkheid op het podium met een zeer innemende uitstraling.

Vind hier meer bekende volksartiesten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Django Wagner boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties