0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Frans Duijts

Frans Duijts biografie

Duijts begon zijn zangcarrière als André Hazes-imitator en door het succes van het liedje Jij denkt maar dat jij alles mag van mij dat op plaats 32 in de Single Top 100 terechtkwam, een cover van Marleen uit 1986 geschreven door Pierre Kartner, besloot hij zich te gaan richten op een eigen zangcarrière.

Boek een zanger

In 2009 brak Frans door met de hit ‘Jij denkt maar dat jij alles mag van mij” en kreeg Frans Duijts in dat jaar de prijs voor de meest gedraaide Nederpophit in de horeca van dat jaar.

Inmiddels heeft Duijts al een tiental hits in de Single Top 100 op zijn naam staan. Zijn eerste album Zo Ben Ik Mezelf werd een succes, hij stond er twee jaar lang mee in de Album Top 100.

Volkszanger boeken

In 2011 scoorde hij met het nummer Morgen is pas morgen zijn eerste nummer 1-hit in de Single Top 100 en was in 2014 de eerste winnaar van de Edison Volksmuziek.

Frans Duijts brengt in een half uur durend optreden alle grote hits zoals: “jij denkt maar dat je alles mag van mij” “Lieveling” “morgen is pas morgen”, “Ik mis je”en vele andere hits.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Frans Duijts boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties