0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Duo Sjanz

Biografie Duo Sjanz

Duo SJANZ, een paar apart….

Sjerk (accordeon) en Jan (zang) zijn een duo wat bescheiden aanwezig kan zijn op uw feestje of receptie.

Stemmingsorkest boeken of inhuren

Duo Sjanz burolivemuziek.nlBeide muzikanten zijn al jaren met de muziek verbonden en als duo brengen ze bij voorkeur muziek die de oudere luisteraar bekend in de
oren zal klinken. Doordat de accordeon wordt ondersteunt door een ritmische begeleiding heeft u het idee dat er een klein orkest aanwezig is.

Daar bij de waterkant

Sjanz is ook te boeken met een extra muzikant en een zangeres. Als trio Stemmingsorkest.

Een kleine greep uit het repertoire; All of me, Blue Spanish eyes, Buena sera, Bonkefeart, Country Roads, Daar bij de waterkant, Foxy Foxtrot, Hello Mary Lou, Jij denkt maar dat je alles, Smile, Things.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Duo Sjanz boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties