0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mixie Mini Band

Biografie Mixie Mini Band

Verbaasde gezichten, vele glimlachen, vele foto’s en dansende mensen! Dát is wat er gebeurt wanneer de Mixie Mini Band aan komt rijden!
Straatmuziek op zijn best…

Mobiel muzikaal entertainment

Op dit gezellige rode wagentje, wat eigenlijk een héle grote trommel is, zitten vele instrumenten gemonteerd, zoals bekkens, trommels, sambaballen, toeters, bellen, ratels, washboard en kazoos!

Multi inzetbaar muziek

De bestuurder speelt op zijn accordeon gezellige deunen en wordt ondersteund door een geluidsinstallatie die mooi weggewerkt in het wagentje verstopt zit!

Mobiel muziek boeken tegen scherpe prijs

Dit rijdende eenmansorkestje gooit hoge ogen op menig braderie, markt, theaterfestival en winkelcentrum, maar kan natuurlijk ook ingezet worden als het ultieme promotiemiddel voor uw zaak, of begeleiding van een (kinder) optocht!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mixie Mini Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties